äntligen

Nu blir det matbutik i Svinninge Handelshus.

Vi som startar matbutiken, Svinninge Saluhall är sedan länge boende i Svinninge och vår vision är att bygga en fin liten saluhall med fullt sortiment för livsmedel.

Vi kommer ha stapelvaror, mejeri, frukt, grön samt färskt kött/fisk samt deli/chark. Butiksbakat bröd och jättegott kaffe kommer vi också ha.

I butiken tillagas mat för avhämtning, men i steg ett så blir fokus på att få i gång matbutikens sortiment.”Postkontor” för postnord och andra postutlämningsboxar kommer finnas.

Vi fokuserar på utvalda, gärna lokala, varor samt en strategi där vi tillsammans kan minimera matsvinn. Dialog med kunderna i området angående önskat utbud och andra idéer ser vi gärna.Kort och gott så ska vi erbjuda "allt som behövs" och att det ska vara en inspirerande upplevelse att handla i "områdets egen butik".

Butiken kommer vara bemannad och ha bra öppettider och med hjälp av modern teknik så kommer vi också kunna erbjuda möjligheten att gå in och handla i butiken även när den är obemannad. Vi har alltså möjlighet att ha butiken öppet dygnet runt alla årets dagar.

Vi som nu driver detta har kommit igång relativt nyligen och vi jobbar hårt för att snart kunna slå upp portarna. Målet är att det ska vara öppet under december månad 2022 men vi vill inte riktigt ännu gå ut med exakt öppningsdatum. Vi kommer lägga upp uppdaterad information i god tid före öppningen.

Följ oss gärna på Instagram @svinningesaluhall och på facebook Svinninge Saluhall eller vår kommande hemsida www.svinningesaluhall.se

Med vänliga hälsningar, Svinninge Saluhall (Vid DinX / ATV Shopen)